TANNREGULERING

KRISTIANSAND

Sjekk vår pris for Invisalign!

Vi tilbyr lav pris 48000 for full behandling med ubegrenset antall aligners begge kjever, inkludert stramminger og extra aligners sett for fin justering, samt stabilisering sett. Forundersøkelse med bilder betales separat. Student rabatt 10 % omfatter ikke teknikk kostnader.

Vi presenterer nyeste og mest avansert 3D skanner (erstatter avstøpning av tenner)- første model i Norden- TRIOS3 skanner. Mange lurer på hvordan det er å skanne tenner- her har vi en liten video til dere:)

Til informasjon. 

Refusjonsprosenten har per dags dato ingenting å gjøre med prosenten på honoraret. Takstene HELFO dekker er fastsatt og dekker bare materiell kostnader. Selv om prisene har økt i det siste, går ikke egenandelen for pasienter opp mer enn 4%.

 Jeg får flere spørsmål om behandling er nødvendig .... Jeg kan bare svare om det er et bittfeil som jeg anbefaler å behandle og hvilke konsekvenser ubehandlet bittfeil kan ha. Gruppe med stort behov for regulering omfatter bittfeil som fører til funksjonelle problemer med kjeveledd og tygging. I klart behov snakker vi mer om konsekvenser som tann slitasje, gingivale retraksjoner, økt karies risiko, overbelastning av enkelte tenner og noe symptomer fra kjeveledd apparatet i form av muskulære smerter og spenning. Bittfeil er ikke livstruende så det er ikke helt nødvendig med behandling men vi overbehandler ikke. Vi er klokere enn for 20 år siden - det heter prevensjon, det å forebygge, det å gjøre livet fri fra kjeveleddsplager, smerter, gingivale problemer, minske karies risiko og sist men ikke minst gi finere smil til alle våre pasienter som en bonus :)